5 jaar garantie op de horren van Unilux

Logo-Unilux

horrenBen je op zoek aan duurzame horren om de vliegen en muggen buiten de deur te houden? Dan ben je bij Unilux zeker aan het juiste adres. 

Altijd een oplossing voor jouw probleem 

Ik ging zelf een aantal weken gelden op het internet op zoek naar een bedrijf dat een horraam aanbiedt zodat ik geen last meer zou hebben van vliegen en muggen in mijn woning. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Unilux mij het meeste aan. Dit bedrijf biedt namelijk een oplossing voor elk probleem. De horren van Unilux worden namelijk gemaakt in een Nederlandse fabriek en het is bij dit bedrijf zelfs mogelijk om een horren op maat te laten maken. Je zult ook 5 jaar garantie ontvangen op de aankopen die je bij dit bedrijf doet. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een factuur via de website op te vragen. 

Super tevreden over mijn aankoop van een raamhor van Unilux 

De factuur die ik vervolgens kreeg sprak mij erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. De raamhor werd de volgende week al geleverd en werd erg snel gemonteerd. Ik heb nu geen last meer van vliegen en muggen en daarom ben ik ook super tevreden over Unilux. Daarom raad ik het bedrijf ook aan iedereen aan die op zoek is naar een oplossing voor dit probleem.