Altijd een L profiel dat past bij ALUMINIUMvakman.nl!

De meest gebruikte aluminium L profielen (ongelijk / ongelijkzijdig hoekprofielen) bij ALUMINIUMvakman.nl: Voordelig online in de door u gewenst lengte. U kunt ieder alu L profiel eenvoudig online bestellen in een lengte van 10 cm tot en met 600 cm. Bij STAP 1 (rechtsboven op de product detailpagina) voert u de gewenste lengte in (in cm). Vervolgens ziet u, na een klik op de button ‘bereken’, direct de juiste prijs en kunt u uw bestelling afronden. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om de meest gebruikte aluminium L profielen (qua maatvoering) op te nemen in onze online collectie. Een aluminium L profiel in de maat van 20x10x2 mm tot en met 80x40x4 mm bestelt u bij ons direct online, in de door u gewenste lengte op maat van 10 cm tot en met 600 cm. Een gerichte collectie maakt de keuze voor u eenvoudiger en voor ons is het mogelijk om te leveren uit eigen voorraad, zodat we snel kunnen leveren!

Een aluminium L-profiel bij ALUMINIUMvakman.nl:

Waar dient u rekening mee te houden bij het bestellen van een aluminium L-profiel van ALUMINIUMvakman.nl? Allereerst leveren wij een brut aluminium L profiel. Brut aluminium betreft een onbehandeld (blank) aluminium profiel, dat dus niet geadoniseerd / gecoat is. Hierbij zal uw aluminium profiel een oxidelaagje krijgen. Dit zorgt, naast een organische beschermlaag, ook voor het doffer worden van uw alu L profiel, houdt hier dus rekening mee. Ook bevatten onze aluminium L profielen harde (scherpe) randen en is het mogelijk dat er ondiepe krasjes voorkomen in het profiel, evenals minimale bramen. Dit is een gevolg van het feit dat onze aluminium L profielen, ook wel ongelijke / ongelijkzijdige hoekprofielen genoemd, praktisch altijd door ons op maat gezaagd worden.

Twijfelt u nog over het juiste L-profiel, of weet u niet zeker of u moet gaan voor een L-profiel (ongelijk), of juist een gelijk hoekprofiel, wij zijn u graag van dienst met een gericht advies op maat. U kunt altijd even bellen of mailen. Wij zullen er alles aan doen om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze!