Badkamer verbouwen? Kies de juiste douchebak

Als je je badkamer gaat verbouwen, moet je vele moeilijke en belangrijke keuzes maken. Eén van deze keuzes, betreft de keuze welke douchebak je onder je douche wil plaatsen. Hierbij kun je onder andere kiezen uit een vlakke bak, een bak met plint en diverse modellen douchebakken. De meest verkochte douchebak op dit moment, is de rechthoekige bak. Meer over de rechthoekige bak, lees je op deze pagina.

logo_headerDe diverse afmetingen van een rechthoekige bak

Een rechthoekige bak kan diverse afmetingen hebben. De vorm van de bak is natuurlijk altijd hetzelfde, maar de omvang of grootte van de bak kan verschillen. Zo kiezen veel mensen voor een bak van 80×80 centimeter, maar is het uiteraard ook mogelijk om een grotere bak te bestellen, bijvoorbeeld van 100×100 centimeter. Afhankelijk van de ruimte in je badkamer en de wensen en behoeften die je hebt, koop je een bak die bij jou en jouw badkamer past.

Novellini-Olympic-_OLYMPIC1
Diverse merken met rechthoekige douchebakken

Omdat rechthoekige douchebakken zo populair zijn, zijn er diverse merken die deze douchebakken aanbieden. Zo vind je bij Sanitair-Online douchebakken met rechthoekige vorm van merken als Bette, Bruynzeel, Huppe, Ideal Standard, Intertop, Koralle, Laufen, Plieger, Sphinx en Villeroy & Boch (V&B). De populairste series op het gebied van rechthoekige douchebakken, zijn onder andere Verona, Purano, Easystep, Denia, Geos, Squaro, Subway, Olympic en MyDay. En omdat het aanbod van Sanitair-Online zo groot is, kan iedereen bij deze webwinkel wel een geschikte bak vinden voor de douche.