De top 3 meest betaalbare steden in Gelderland!

makelaar in Arnhem

Ben jij van plan om te verhuizen in of naar het mooie Gelderland? Dan ben je hier aan het juiste adres! In dit artikel delen we namelijk de mooiste steden in Gelderland waar jij een prachtige woning kunt vinden. Daarnaast zijn deze top 3 plekken ook nog eens de meest betaalbare steden. Hoe mooi klinkt dat? Lees verder en misschien ontdek jij wel de ideale stad voor jouw nieuwe huis!

#1 Nijmegen


Nijmegen staat natuurlijk bekend als een super mooie stad, maar je kunt er ook goedkoop wonen. De huizen hebben meestal een ouder bouwjaar, maar dat maakt ze juist mooi en uniek. Deze woningen zullen vooral in de smaak vallen bij mensen die houden van een karakteristieke uitstraling. Verder is het welbekende centrum van Nijmegen goed te bereiken, dus je kunt makkelijk een dagje shoppen of iets anders leuks doen.


#2 Arnhem


De hoofdstad van het mooie Gelderland mag natuurlijk niet ontbreken. De gemeente ‘winterswijk’ is de plek waar je het minst betaalt voor een woning. De prijs is hier gemiddeld € 183.000 euro. Daarnaast kun je ook leuke dingen doen in deze stad. Zo staat Arnhem bekend om het openluchtmuseum waar je prachtige gebouwen kunt zien. Ook de shopliefhebbers zijn hier op de juiste plek, want Arnhem staat namelijk bekend als een modestad. Daarnaast heb je ook keus uit andere gemeentes waar je voordelig kunt wonen, waaronder; Aalten, Rijnwaarden en Zevenaar.


#3 Barneveld


Als afsluiter hebben we Barneveld. Ook hier vind je goedkope huizen, maar Barneveld is ook de ideale plek om duurzaam te wonen. Hier worden namelijk in de wijk Bloemendaal bijvoorbeeld ‘tiny houses’ gebouwd. Verder kun je hier ook genieten van de natuur, Barneveld is namelijk verrijkt met de bossen van de Veluwe. Dit is toch ideaal?

Dit waren alweer de top 3 meest betaalbare steden in hartje Gelderland! Wij zijn erg benieuwd of jij overweegt om naar één van deze steden te verhuizen. Kun jij nog wel wat advies gebruiken? Vraag dan eens een makelaar in Arnhem om met je mee te kijken!