Deze stoffenwinkel Bergen op Zoom geeft goed advies!

Stoffenwinkel Bergen op Zoom

stoffering f. de bruinVandaag heb ik weer een goede tip voor jullie voor de inrichting van jouw huis. Zo werd ik laatst zelf op een website geattendeerd waar je stoffen kunt kopen. Ik was laatst namelijk op bezoek met een paar vriendinnen. Omdat we allemaal enorm veel houden van alles wat met wonen te maken heeft, delen we vaak ideeën en tips aan elkaar uit. Zo kwam een vriendin dus met de website stoffering-bergenopzoom.nl. Zelf had ik hier nog nooit van gehoord, dit terwijl ze volgens haar erg bekend zijn in de regio.

stoffenToen ik eenmaal thuis kwam en de site bezocht deze stoffenwinkel Bergen op Zoom en was ik positief verrast. Zij hebben namelijk erg veel keuze en bovendien zijn de medewerkers erg vriendelijk. Ik had namelijk een paar vragen die ik telefonisch wilde stellen. Ik kreeg een goed advies en had toen ook gelijk een bestelling geplaatst.

Heb de stoffen inmiddels thuis

De levering van E.J. de Bruijn Stofferingen verliep niet alleen snel maar ook nog eens zonder problemen. Ik werd dan ook steeds goed op de hoogte gehouden. Zo wist ik precies wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ik ben jullie overigens vergeten te vertellen wat ik bij deze Stoffenwinkel Bergen op Zoom gekocht heb! Dit heb ik dus gedaan voor mijn meubels. De stoffering hiervan was behoorlijk versleten en dus was het hoog tijd voor vervanging. Ik moet zeggen dat ik er uiteindelijk dan ook erg tevreden mee ben! Zeker een aanrader dus deze topper! Dus indien jij hier nu of in de toekomst naar op zoek bent, onthoudt deze naam dan.

Stoffenwinkel Bergen op Zoom