Dit hoveniersbedrijf in Tilburg is super

Hoveniersbedrijf Tilburg

Hoveniersbedrijf Tilburg Mocht jij op zoek zijn naar een hoveniersbedrijf in Tilburg, dan heb ik een hele goede tip voor jou. Het is namelijk zo dat mijn moeder al langere tijd dingen wilde veranderen, maar hiervoor niemand had. Mijn vader en dus haar man is een aantal jaar geleden overleden. Zelf heeft zij hele slechte knieën en daarom kan zij niet meer makkelijk bukken. De rozen bijhouden gaat dan nog wel, want die groeien op een hoogte. Voor het onkruid weghalen tussen de tegels heeft zij een hele lange stok met daaraan een ijzeren bezem. Dit werkt heel erg handig en heb ik zelf ook thuis. De grote dingen aanpakken zoals nieuwe tegels leggen, dat gaat natuurlijk niet lukken. Zij is zelf ook niet zo handig met het internet, dus daarom vroeg zij mij om iemand te zoeken die een nieuw ontwerp voor de buitenruimte kon maken. Een voorwaarde hierbij was het budget, want zij wilde niet teveel hieraan uitgeven. Dat snap ik ook wel, want uiteindelijk zal zij toch moeten verhuizen over een tijdje.

Hoveniersbedrijf Tilburg

Het eindresultaat

Al vrij snel kwam ik uit bij dit hoveniersbedrijf uit Tilburg. Over hen las ik hele goede verhalen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun vaardigheden. Naast het ontwerp maken, bieden zij nog veel meer diensten aan. De realisatie van de tekening kun jij ook door hen laten doen. Bij mijn mama is het echt schitterend geworden en daarom kan ik hen echt aan iedereen aanraden. Voor meer informatie kun jij het beste een kijkje nemen op de website!