Een aanrader: muursticker

Plak het zelf

Plak het zelfHebben jullie al wel eens iets gehoord over een muursticker? Zo niet lees dan echt even dit artikel door. Ik ben af en toe zoekende naar manieren om mijn interieur op te vrolijken. Ik zelf vind interieur van een woning namelijk hartstikke belangrijk. Met deze intentie neem ik af en toe een kijkje op het internet. Zo ben ik afgelopen maand terecht gekomen op de website van Plak het zelf. Maar wat is Plak het zelf voor bedrijf? Simpelweg een bedrijf die voornamelijk bezig is met verkopen van raamfolie, muursticker en glasfolie. Deze producten worden gemaakt om een woning leuker te maken. Met muurstickers, raamfolie en glasfolie kun je namelijk het interieur van een woning een leuke boost geven.

Muursticker

Mijn keuze

Mijn keuze viel uiteindelijk op de muurstickers. Waarom deze keuze? Simpelweg omdat ik mijn woonkamer leuker wilde maken. Zodoende bekeek ik het assortiment aan stickers. Tijdens het bekijken van het assortiment kwam ik terecht bij een eigen ontwerp maken. Ik las de beschrijving en ik raakte geïnteresseerd. Het leek mij hartstikke leuk om een eigen ontwerp te maken. Op deze manier kon ik iets speciaals gaan toevoegen aan mijn muren. Vandaar dat ik een aantal dagen druk bezig geweest ben met het maken van een eigen ontwerp. Ik wilde een groot ontwerp maken die ik kon plaatsen op mijn gehele muur. Na enkele dagen er bezig mee te zijn geweest was het onderwerp eindelijk af!

Kwaliteit

Top resultaat

Ik verstuurde het zelf gemaakt ontwerp op naar Plak het zelf. In verloop van tijd werd dit ontwerp weer aan huis geleverd. Het ontwerp is omgetoverd tot een prachtige sticker. Deze sticker heeft het zelfde formaat als mijn gehele muur en het ziet er top uit. Ik ben hartstikke blij met de geleverde kwaliteit van Plak het zelf!