Een rond eiken tafelblad bij EIKENvakman.nl

Een eiken tafelblad bestelt u direct & voordelig online bij EIKENvakman.nl. Weet u nog niet precies voor welk type tafelblad u moet kiezen? Bij EIKENvakman.nl hebben wij een topcollectie uitgewerkt en kunt u eenvoudig kiezen voor een gerichte collectie per type eikenhout, per dikte, per afwerking en natuurlijk ook per vorm. Vandaag vertellen we jullie graag wat meer over de ronde eiken tafelbladen bij EIKENvakman.nl, ideaal voor een sfeervolle & warme uitstraling en een gezellige eetkamertafel. Voor welk rond eikenhouten tafelblad u ook besluit te kiezen, wij staan garant voor een topkwaliteit tafelblad, ambachtelijk verlijmd, zorgvuldig afgewerkt en goed verpakt.

Een rond eikenhouten tafelblad, gezellig & sfeervol!

Een rond eiken tafelblad is weer helemaal terug van weggeweest. Waarbij de laatste jaren duidelijk een daling zichtbaar was in de vraag naar ronde tafelbladen, zijn deze de laatste tijd weer enorm populair. Een rond tafelblad van eikenhout staat garant voor een gezellige & sfeervolle (eetkamer)tafel. De ronde vormgeving oogt warm, sfeervol en natuurlijk, zeker in combinatie met de prachtige uitstraling van eikenhout. Met de ronde vorm kan iedereen elkaar recht aankijken, wel zo gezellig! Daarnaast is een ronde eiken tafel ruimtebesparend t.o.v. een rechte tafel, ideaal dus om een kleine ruimte optimaal te benutten en sfeervol aan te kleden. Uiteraard zijn er ook wat ‘praktische voordelen’ van een rond eiken tafelblad te benoemen, zo zijn er geen ‘harde hoeken’ waar men (vooral kinderen!) zich aan kunnen stoten.

Natuurlijk is er op het gebied van vorm veel meer te kiezen. Bij EIKENvakman.nl vindt u, naast een topcollectie ronde tafelbladen, ook ovale (ellips), rechte, vierkante en boomstam(rand) tafelbladen van eikenhout: Voor ieder wat wils. Bekijk onze ruime tafelbladen collectie direct online op onze webshop!