Een slotenmaker kluis openen Amsterdam handiger dan je denkt

slotenmaker kluis openen Amsterdam

Je bent verhuisd, dat is altijd leuk, maar heb je al een slotenmaker kluis openen Amsterdam geregeld? Misschien lees je dit wel en denk je huh waar hebben zij het nou over? Nou, er zijn dus vaak genoeg dingen die mensen vergeten als zij gaan verhuizen en dingen moeten regelen ervoor. Nou is een slotenmaker voor een kluis openen niet perse bovenaan de lijst, maar wel iets dat handiger is om een keer geregeld te hebben als je een vergeetachtig persoon bent. Herken jij jezelf hierin? Er zijn genoeg anderen die vergeetachtig zijn, vooral ook om de kleinste dingen die toch wat belangrijker zijn dan je eerst dacht!

slotenmaker kluis openen Amsterdam

Vergeet je snel dingen? Schrijf het op!

Je bent dus al een tijdje verhuisd en je vindt eindelijk die kluis die je ook al vergeten was waar die lag. Daar liggen al de reserve sleutels en paspoorten in van jou en je gezin, en jullie gaan gauw op vakantie, dus gauw maar de paspoorten pakken! Ja… dat zou je denken, maar je bent die stomme code op de kluis vergeten. Gelukkig heb je dit keer bij je verhuizing wel gekeken of er een slotenmaker in de buurt was die je kluis kan openen. Dit scheelt al veel stress! Maar, de volgende keer, schrijf je code ergens op! Of je het nou op je telefoon ergens bewaart, of op een bepaald papiertje ergens in huis, zolang het maar niet in die kluis zelf is moet het goed komen. 

Bewaar toch maar niet alles in de kluis

Zoals net gezegd, is een kluis handig om belangrijke dingen, zoals de familie paspoorten, erin te bewaren. Maar de code vergeten is ook even belangrijk! Bewaar dus die code ook niet dichtbij of in de kluis, dat haalt de hele bedoeling van een kluis weg, vooral als je hem zelf niet eens meer open krijgt. Deze spullen, en ook andere dingen zoals cash geld, sieraden, of iets van bepaalde belangrijke documenten, zoals medische document, kan je maar beter niet daar laten. Ten eerst is dat erg belangrijk, en ook als je de kluis code vergeet of iemand komt toch op een of andere manier in die kluis terecht, zijn dat dingen die je liever echt niet kwijt raakt!