Geniet onbeperkt van all-inclusive vakanties op Rhodos

all inclusive Rhodos

Een vakantie waarbij alles van tevoren geregeld is en je je om niets anders hoeft te bekommeren dan puur genieten, wordt door velen gezien als de meest ontspannen manier om de tijd door te brengen. Deze luxe vind je terug in een all inclusive Rhodos, een Grieks eiland dat wordt geroemd om zijn overvloed aan zon en daardoor terecht de bijnaam ‘het eiland van de zon’ draagt. Stel je voor: je ligt te ontspannen onder de warme zonnestralen met een kalmerend briesje van de zee, terwijl alle maaltijden, dranken en entertainment voor je klaarstaan. 

Ontdek de rijke historie en cultuur van het eiland 

Rhodos is een eiland waar je, tussen het zonnebaden door, op een betoverende reis door de tijd kunt gaan, waarbij de rijke historie en cultuur centraal staan. In Rhodos-stad word je omgeven door de historische sfeer van gemaskerde ridders en verhalen uit oude tijden. De indrukwekkende Riddersstraat en het Paleis van de Grootmeesters, deel uitmakend van een UNESCO Werelderfgoedlocatie, nemen je mee terug naar de tijd waarin de ridders van de Orde van Sint Jan deze straten bewandelden. Vergeet niet om tijdens je verblijf het Paleis van de Grootmeester te bezoeken en te luisteren naar de eeuwenoude echo’s die tussen de muren weerklinken.

all inclusive Rhodos

Geniet van lokale lekkernijen en de internationale keuken

Naast culturele rijkdom, nodigt Rhodos je uit om op culinaire ontdekkingsreis te gaan. Een all-inclusive verblijf op dit eiland betekent dat je zorgeloos kunt genieten van de verfijnde lokale Griekse gerechten zoals moussaka en souvlaki, maar ook van zo maar een keur aan internationale gerechten. Dankzij de veelzijdige resorts met hun uitgebreide keuzes, is er voor iedere fijnproever wel iets te vinden. En met de all-inclusive formule, inclusief ongelimiteerde snacks, dranken en ijsjes, is er geen moment dat je met lege handen staat.