Glazen deurluifel of ééntje van kunststof

Kies je voor een glazen deurluifel, of toch liever een model gemaakt van kunststof. Zodra je op de website van Luifel.com gaat kijken snap je waarom het maken van een keuze zo moeilijk is. Want hier is een zeer groot assortiment te vinden, dat het lastig kan worden om hier een mooie model uit te bestellen. Hier staan namelijk zoveel mooie modellen op, van glas of kunststof gemaakt. De keuze aan glas bestaat ook uit meerdere mogelijkheden. Want bij glas denk je meteen aan een raam, waar je doorheen kan kijken. Maar er is ook de keuze uit rookglas, materiaal waar je niet doorheen kan kijken. Eigenlijk is er op deze website genoeg keuze en daarom beter om hier zelf een kijkje op te nemen, wanneer je op zoek bent naar een luifel.  

De keuze is op een glazen deurluifel gevallen

Onze bestelling is inmiddels de deur al uit en nu is het wachten op de vrachtvervoerder. Over het algemeen duurt het ongeveer vijf weken voordat de bestelling wordt geleverd. Dit pakket wordt speciaal vervoert en hierdoor kan je ervan uit gaan dat alles zonder beschadigingen wordt geleverd. Het glas wordt apart op een glasbok geleverd.

Ondertussen hebben wij onze bestelling al geleverd gekregen. Zeer zorgvuldig werd deze door de vrachtvervoerder gebracht. Meteen konden wij aan de slag om deze luifel aan onze gevel te hangen. Het resultaat staat geweldig en wij zijn hier ook bijzonder tevreden over. Dankzij Luifel.com hebben wij een prachtig exemplaar geleverd gekregen.