Het wordt weer eens tijd voor een nieuw interieur

Woon je al een tijdje in je huis en ben je je oude interieur zat? Dan wordt het misschien tijd voor een nieuw interieur. Een groot voordeel aan deze situatie is dat het geen haast heeft. Je huis is namelijk al helemaal ingericht. Je kan rustig nieuwe inspiratie online opzoeken. Dit kan bijvoorbeeld op de website wonentrends.nl. Zulke websites hebben talloze artikelen over woningen. Leuk hieraan is dat het per kamer is ingedeeld. Wil je alleen je slaapkamer veranderen? Dan kan je makkelijk alleen voor die kamer inspiratie op doen. Zo voorkom je dat je verleidt wordt om toch ook maar iets aan je woonkamer te veranderen. 

Hang een zelfgemaakt kunstwerk aan de muur 

Als je je oude interieur zat bent kan je ook alleen iets nieuws aan de muur hangen. Dit kan de sfeer van de kamer al veranderen. Wil je een unieke uitstraling creëren? Hang iets aparts aan de muur. Zo creëer je echt een uniek interieur. Je kan bijvoorbeeld een zelfgemaakt kunstwerk aan de muur hangen. Je kan een kunstwerk ophangen die je zelf hebt gemaakt, maar ook een kiezen voor een kunstwerk die een geliefde van je heeft gemaakt. Iedere keer dat je het kunstwerk ziet, doet het je dan denken aan hem of haar. Naast dat het uniek is, is het ook persoonlijk. 

Nooit meer ongedierte in je huis met bijenbekjes 

Word je helemaal gek van de ongedierte in huis? Gebruik een bijenbekje om ongedierte in je huis te voorkomen. Een bijenbekje stop je in de open stootvoegen. Via open stootvoegen komen veel dieren in huis. Zelfs muizen kunnen door die kleine gaatjes kruipen. Door de open stootvoegen te dichten kan je dus al veel ongedierte voorkomen. Combineer bijenbekjes met andere middelen om ongedierte te voorkomen. Zoals een zakje met water bij de deuren. De kans op ongedierte in je huis wordt dan ontzettend klein. Je hoeft ze daarna niet meer je huis uit te jaagen. 

Ga op een interieur inspiratie tour 

Wil je je oude interieur een opfrisser geven, maar weet je niet goed hoe? Ga dan op een interieur inspiratie tour. Ga op je vrije dag alleen of samen met je vrienden langs al je favoriete woonwinkels. Gegarandeerd dan je onwijs veel inspiratie op gaat doen. Neem van alle items die je aanspreekt foto’s. Aan het eind van de dag ga je met een vol hoofd naar huis. Dan kan je daarna rustig gaan nadenken hoe je al je inspiratie wilt verwerken in je nieuwe interieur. 

Gebruik je vrienden en familie als inspiratie 

Heb je een goede vriend of familielid met een prachtig interieur? Gebruik hem of haar dan als inspiratie. Vraag eens hoe zij hun huis hebben ingericht en waar ze hun spullen vandaag hebben. Waarschijnlijk krijg je ontzettend goede tips. Gebruik die tips dan weer om je eigen interieur te bedenken. Probeer het interieur van diegene niet letterlijk te kopiëren. Dan voelt je huis waarschijnlijk minder aan als je eigen huis. Gebruik de tips om je eigen stijl te vinden.