Hier een tip voor als je wilt overstappen gasleverancier

logoGoedemorgen allemaal. Ik ga vandaag een persoonlijke ervaring met jullie delen zodat jullie vanaf nu ook geld kunnen besparen op jou energierekening. Ik merkte laatst namelijk op dat mijn energierekening aan de hoge kant was. Vooral ook omdat ik het met mijn buren hier over had. Omdat ik dus wou overstappen gasleverancier ben ik online gaan zoeken naar mogelijkheden. Ik zocht ook vooral naar advies over welke gas provider ik kon nemen. Vooral ook omdat het aanbid in Nederland van verschillende aanbieders zo groot is, dat je niet objectief kunt bepalen welke het best is. Ik zocht eigenlijk dus eerst naar een vergelijkingssite in plaats van een directe gas leverancier. Zodoende kwam ik dus terecht bij 123stroomengas.nl. Nu zullen sommige van jullie deze website wellicht kennen, voor diegene die dat nog niet doen zal ik hier dieper op in gaan. Persoonlijk vind ik dit een van de fijnste vergelijkingssites die ik ben tegen gekomen. Naast dat de site erg gebruiksvriendelijk opereert, is die ook nog eens heel eenvoudig qua concept. Het is een echte aanrader als je wilt overstappen gasleverancier of er gewoon naar op zoek bent.

gallery-img8klein

Simpel meer effectief

Payoff-50Overstappen gasleverancier doe je binnen een paar stappen. Als eerst moet je naast je postcode nog enkele andere gegevens invoeren. Dit om te bepalen welke leveranciers er bij jou in de buurt zijn. Wanneer je dit gedaan hebt krijg je een uitgebreid overzicht van gas aanbieders. De tweede stap is dat je kun filteren op wat jij belangrijk vindt, zoals prijs per maand, of specifieke leverancier. Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je enkele opties waaruit je een keuze moet maken. Natuurlijk kun je deze uitgebreid met elkaar vergelijken en op deze wijze maak je altijd een goede keus. Je kunt tenslotte kiezen of 123 Stroom en Gas de overstap voor jou moet regelen, zo hoef je zelf bijna geen werk te verrichten.