Ik vond dit in de regio Den Bosch zonwering

logoNatuurlijk is het fijn als er veel zon in jouw tuin komt. Alleen wanneer je temperaturen hebt van boven de 25 graden is het wel lekker om in de schaduw te kunnen zitten. Zo kwam ik laatst een site tegen waarvan ik weet dat sommige van jullie hier iets aan gaan hebben. Op deze site kun je van alles kopen voor buiten het huis. Deze site heet Das Vlassak zonwering. Je kunt hier overigens ook wat dingen voor binnen het huis kopen zoals gordijnen. Echter wil ik het in dit artikel graag gaan hebben over zonwering. Omdat ik zelf ook zoiets zoek ben ik naar hun showroom locatie in Best gegaan. Omdat ik zelf niet veel verstand heb van zonwering wou ik het advies van een deskundige. Gelukkig werd ik in Best vriendelijk geholpen en nu weet ik precies wat ik wil voor mijn tuin. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een knikarmscherm. Hiermee kan ik zelf bepalen waar ik schaduw wil creëren en kan ik deze ook verplaatsen. Ze hadden overigens ook nog andere zonwering. Voor diegene die wonen in Eindhoven of Den Bosch zonwering bekijken in de showroom is een echte aanrader.

inspiratie_zonwering

Soms is schaduw echt fijn

Terrasoverkapping_720Den Bosch zonwering heb je er in verschillende typen. Zoals ik net al aangaf hebben ze knikarmschermen. Ook hebben zij markiezen, hiermee krijg je een gezellige sfeer in de tuin. De verkoper zei dat screens ook erg populair waren. Alleen moet je deze vast monteren en kun je dus niet verplaatsen, hier was ik dus niet naar op zoek. Tot slot heb je nog uitvalschermen, deze zijn ook erg geschikt op grote schaduwvlakken te creëren. Genoeg opties wat betreft zonwering dus.