Kwaliteits gordijnen in Amstelveen gekocht bij HomeDeco

kenmy-logo

De gordijnen in de woning van mijn moeder waren aan vervanging toe. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar gordijnen Amstelveen om een bedrijf te vinden die mooie en duurzame gordijnen aanbiedt. marmoleum

 

HomeDeco is dé interieurspecialist in Amstelveen 

Toen we samen op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van HomeDeco ons beide het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat vele aantrekkelijke informatie over wat het bedrijf aan te bieden heeft en waarom je voor dit bedrijf moet kiezen. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf de specialist is op het gebied van interieur. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de showroom te brengen om een aantal gordijnen te bekijken en met elkaar te vergelijken. 

 

Zeer snel en erg uitgebreid geholpen door een van de verkopers 

In de showroom werden we erg vriendelijk geholpen door een van de verkopers. De verkoper nam echt de tijd om samen met ons tot de juiste keuze te komen. Nadat we een aantal gordijnen hadden bekeken en met elkaar hadden vergeleken besloot mijn moeder over te gaan tot een aankoop. De gordijnen werden erg snel geleverd en geven de woning een erg mooie uitstraling. Daarom zijn we ook net als veel voorgaande klanten zeer erg tevreden over de aankoop.