Maak zelf muurstickers

Wil je je muur mooier maken? Dat kan zeker als je muurstickers koopt en op plakt. Muurstickers worden gebruikt ter decoratie of versiering. Je hebt bijvoorbeeld een kale muur die je wat mooier wilt maken, maar hoe doe je dat dan? Dat doe je met stickers, het is makkelijk en het kost niet veel tijd.

muurstickers textiel

Saaie muren

Bent u de saaie muren helemaal zat? Dan zijn stickers voor op de muur wat voor u. Deze stickers zijn makkelijk te bestellen en op te plakken op de muur. Alles kunt u zelf opplakken en u hoeft er dus niet handig voor te zijn. Laat een ander niet uw stickers opplakken, dat kost alleen maar geld terwijl u het zelf ook kunt. Zeg u saaie muren vaarwel met de mooie stickers voor op de muur.

muurstickers vinyl

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten stickers voor op de muur, zo heb je prints op textiel, vinyl en gesneden stickers. Je kunt zelf je stickers ontwerpen en laten maken, met een mooi idee kan het zo gemaakt worden voor u. De levertijd is nooit lang en u kunt het allemaal zelf.

gesneden muurstickers

Textiel en vinyl

Textiel en vinyl zijn aparte soorten stickers, textiel kan bijvoorbeeld worden gebruikt achter een bed op de muur. Voor houten meubels of kasten kunt u het beste vinyl stickers gebruiken, dat is omdat het op die ondergrond beter blijft zitten. Muurstickers voor een kinderkamer zijn dus makkelijk aan te brengen op de muur, niet alleen voor een kinderkamer maar ook voor uw saaie muren waar u geen trek meer in heeft. Weg met die saaie muren, stickers erop!

muursticker