Raamstickers bestellen: waar moet je beginnen?

Stickerkoning

Ben je op zoek naar een leuke manier om je raam op te vrolijken? Of wil je de ruiten van de auto voorzien van een gave print? Raamstickers bestellen is dan de beste optie voor jou. Want hoewel raamstickers al jaren bestaan, zijn er nog altijd veel mensen die niet van het bestaan afweten. En dat terwijl raamstickers de beste manier zijn om de grootste lege oppervlakken te benutten, zoals dus de ramen.

Raamstickers ter decoratie

Allereerst zijn er natuurlijk raamstickers ter decoratie. Ze zijn bijvoorbeeld bedoeld om je ruiten te voorzien van een leuke boodschap bij een geboorte of een verjaardag. Ook kun je raamstickers gebruiken om de ruiten van de auto te decoreren met een grappige boodschap voor de bestuurder achter je of met een logo van bijvoorbeeld je bedrijf. Raamstickers komen in verschillende materialen en ze zijn niet altijd doorschijnend. Houd daar rekening mee.

Stickerkoning

Tegen de warmte

Er zijn tevens speciale raamstickers die helpen de warmte buiten te houden. Dit kan heel prettig zijn in de zomer wanneer het snel warm wordt in jouw huis. De raamsticker weerkaatst dan een deel van het licht en dus een deel van de warmte. Zorg er wel voor dat je deze speciale raamstickers altijd aan de binnenkant van het raam plakt want aan de buitenkant hebben ze veel minder effect. 

Mat en glanzend

Er zijn stickers verkrijgbaar in mat materiaal maar ook glanzend kun je een sticker vinden. Dat is echt een kwestie van smaak. Let wel op dat een matte sticker soms minder licht doorlaat.