Senioren ondersteuning bieden bij verhuizing

Bij seniorenhulp kan je aan verschillende zaken denken. Maar één van de grootste klussen bij ouderen die gedaan moet worden met behulp van derden is wel een verhuizing. Het komt nogal vaak voor dat senioren naar een andere woonplek verhuizen. Hetzij een aanleunwoning, hetzij een serviceflat of verzorgingshuis. Naar welke woning zij ook gaan, een verplaatsing van de inboedel is onvermijdelijk. En hulp hierbij is noodzakelijk. Lang niet altijd zijn de familieleden in de gelegenheid deze klus te klaren. Seniorenhulp Nederland biedt daarom hun diensten graag aan ouderen aan, en niet enkel voor de verhuizing zelf.

Ook het sociale aspect is van belang

Het kan moeilijk zijn om een woning voorgoed achter je te laten. Een verhuizing is in sommige gevallen onvermijdelijk, maar emotioneel niet wenselijk. Omdat het inpakken en selecteren van spullen soms veel moeite kan kosten, wil seniorenhulp hier graag bij helpen. Tevens kunnen we zorgen dat de inboedel netjes in de nieuwe woning weer wordt uitgepakt. Alles in overleg met jou. Wij nemen de tijd voor jou en alle werkzaamheden, zodat de verhuizing wellicht minder moeilijk wordt. Ook het sociale aspect bij een verhuizing is van groot belang.

Discreet, netjes en betrouwbaar

Een oplevering huurwoning kan tevens door ons gedaan worden, of een woningontruiming, bijvoorbeeld na het overlijden van een oudere. Elke situatie is weer anders, en wij zullen samen met jou kijken welke hulp nodig is. We werken altijd discreet, netjes en betrouwbaar. Dat zijn kwaliteiten waar onze seniorenhulp voor staat, en wij ons altijd voor in zullen zetten.