Topper: Loodgieter Tilburg

loodgieterEens in de zoveel tijd schrijf ik een blog in de vorm van een review over een bedrijf dat werkzaam is op het gebied van wonen en/of verbouwen. Dit zijn vaak bedrijven waar ik mee in aanraking ben gekomen of bedrijven die ik persoonlijk ken. Ditmaal schrijf ik over een loodgieter in Tilburg wat in mijn ogen dan ook echt een topper is.

Waarom loodgieter Tilburg een topper is?

Loodgieter Tilburg is naar mijn mening echt een topper op zijn vakgebied. Ik ben met dit bedrijf in aanraking gekomen doordat mijn wasmachine kapot was gegaan terwijl ik even snel naar de winkel Bus-Zijkant1was voor een kleine boodschap. Eenmaal thuis gekomen na deze kleine boodschap stapte ik mijn huis binnen in een laag water van ongeveer 5 cm. Dit is uiteraard schrikken, maar wel zaak om direct te verhelpen. Zo kwam ik in contact met dit loodgieters bedrijf die mij zeer snel en vooral goed hebben geholpen om de schade te beperken.  Toen ik vertelde aan de monteur dat ik een blog had en hier regelmatig schreef over bedrijven zoals hen wilde hij heel graag alles over hun bedrijf vertellen om mij te helpen bij wat inspiratie. Maar vooral mijn probleem met de wasmachine werd zeer goed opgelost. In het gesprek met de monteur kwam ik erachter dat ze veel meer diensten aanbieden dan alleen dit soort spoedklussen. Echte vakmannen die het leuk vinden om te werken in hun sector.

Zo bieden ze de volgende diensten:

  • cv ketels en verwarming
  • lekkage
  • verstopping
  • Sanitair en water
  • Riolering
  • Koeltechniek
  • zink, lood en koperwerk
  • hulpmiddelen/miva
  • dakbedekking

Ik kan alleen maar zeggen dat ik dit bedrijf zeer snel en vriendelijk vind en doen waar ze goed in zijn.

Loodgieter-De-Haas-logo-licht-small