Uitstekend werk van Dakdekker Leiden

Afgelopen zomer had ik een schuur laten plaatsen alleen kwamen we erachter dat het dak niet meer zo goed was. We moesten natuurlijk snel een oplossing zoeken voor het probleem. We zijn toen gaan kijken in de omgeving en kwamen vervolgens uit bij Dakdekker Leiden. Op internet stonden veel positieve reacties over het bedrijf. Zo stond er dat ze goede prijzen hanteren en daarnaast ook echt kwaliteit leveren. Dat is iets waar elke klant naar opzoek is. Ik heb toen contact opgenomen en het voelde direct vertrouwt. Je kon merken dat deze meneer verstand had. Ik heb toen gevraagd of ze zo snel mogelijk langs konden komen en de volgende dag kwamen ze al.

Uitstekende service.Dakdekker Leiden

Het bedrijf hield zich netjes aan haar woord. Ze kwamen namelijk de volgende dag al en zijn direct aan de slag gegaan. Het duurde in totaal 3 uurtjes voordat ze het gemaakt hadden. Dat vind ik erg netjes! Je kon ook echt zien dat ze aandacht aan je besteden en ervoor zorgen dat ze kwaliteit leveren. Persoonlijk vind ik dat erg belangrijk! Het is daarom ook echt een aanrader om ze te benaderen. Dit kan je telefonisch doen, maar ook via de mail. Uiteraard zou ik je adviseren om het telefonisch te doen.

Installatiebedrijf Leiden

Mocht je graag meer informatie willen over het bedrijf? Dat kan je vinden op de website van Dakdekker Leiden. Daar staan al hun specialisaties vermeld en veel informatie over de diensten die ze leveren.