Veilig je spullen opslaan: wat is self storage en wat heb je eraan?

selfstorage

Er zijn verschillende redenen waarom je je spullen in een ruimte opslaat. Zo kan het zijn dat je nieuwe spullen koopt, maar je oude spullen nog niet kwijt wil, of simpelweg omdat je te weinig ruimte hebt om alles op te slaan. Een self storage is een goede optie om jouw spullen veilig in op te slaan. Wat is een self storage precies en wat heb je eraan voor het opslaan van je spullen? Je leest het in dit artikel. 

Wat is self storage? 

Self storage is een (kleine) opslagruimte waar je zelf altijd gemakkelijk bij kan, zonder dat de verhuurder hierbij aanwezig is. Wanneer je een opslagbox wil huren, is self storage een goede keuze. Vaak zit een self storage in een afgesloten gebouw waar je alleen naar binnen gaat met een toegangscode of toegangspas. Ook jouw opslagruimte zit uiteraard goed op slot. Zo weet je zeker dat jouw spullen veilig zijn. 

De voordelen van je spullen opslaan 

Twijfel je nog om je spullen in een self storage op te slaan? Er zijn een aantal voordelen aan het opslaan van je spullen in een opslagruimte. De huur van een self storage is vaak vele malen goedkoper dan verhuizen naar een groter pand. Heb je niet altijd al je spullen nodig? Dan is een self storage een erg goede optie. 
Een ander voordeel van een opslagruimte is dat je hier een groot deel van je administratie kwijt kunt. Wanneer je bedrijf groeit, groeit de administratie automatisch mee. Niet ieder pand heeft de ruimte om veel archiefkasten kwijt te kunnen. Ook ben je verzekerd dat jouw vertrouwelijke informatie veilig opgeborgen staat.

selfstorage

De mogelijkheden voor self storage 

Een self storage box heeft veel mogelijkheden. Deze opslagruimte huur je vaak al vanaf één maand. Je huurt een opslagruimte niet alleen als zakelijke huurder, maar ook als particulier. Een self storage is vooral handig wanneer je (tijdelijk) ruimte tekort komt. De kosten van een self storage verschillen per verhuurder, maar deze prijzen vallen in de meeste gevallen mee. 

Ben je op zoek naar een (tijdelijke) goedkope opslagruimte? Denk dan eens over een self storage! Hiermee ben je verzekerd van een veilige omgeving voor jouw spullen.