De voordelen van de Taxus Baccata; Onderhoud is a walk in the park!

De Taxus Baccata is een van de meest populaire haagplanten in Nederland en België en hier zijn meer dan een redenen voor! Een korte opsomming van de belangrijkste redenen; de Taxus is (heel!) onderhoudsvriendelijk, groeit praktisch overal en altijd aan, prikt niet, is eenvoudig te snoeien en groeit niet te snel, vertakt sterk, kan in zowel zanderige als kleigrond geplaatst worden, doet het goed in de zon en in de schaduw en is relatief goedkoop. Redenen genoeg dus om te kiezen voor een taxushaag. Bent u overtuigd, dan bestelt u de planten direct online, voor de beste prijs, bij TaxusTopper.nl. Wij staan garant voor topkwaliteit, scherpe online prijzen, super service, een snelle levering en leveren direct vanuit onze eigen kwekerij. Voordat u overgaat tot bestelling, eerst nog even de belangrijkste onderhoudstips;

Taxus Topper

  • Zorg bij het aanplanten voor de juiste afstand en diepte. Dit is van groot belang voor een dichte haag. Vraag dus altijd even na wat de juiste plantafstand van de planten die u aanschaft. Verder is het te diep planten een van de meest gemaakte fouten bij het aanplanten. Zorg ervoor dat de plant nooit dieper geplaatst wordt dan dat deze in de pot stond.
  • Zorg voor een juiste voeding! Voeg tijdens het planten compost toe voor een goede voeding, vermengt met scherp zand. Ook kunt u wat potgrond toevoegen en na het planten koemest korrels strooien voor een goede bodemstructuur.
  • Snoei periodiek! Zeker in het begin na het planten is periodiek snoeien belangrijk voor een goede groei en een sterke vertakking.
  • Ben voorzicht! De Taxus Baccata is een giftige plant. Let dus goed op bij het onderhoud, draai handschoenen en ruim het afval goed op, zeker in de nabijheid van dieren!

Wij wensen u veel plezier met een prachtige, groene en dichte Taxushaag! Mocht u nog vragen hebben, of meer informatie willen bekijken, neem dan een kijkje op onze website . Taxus bij TaxusTopper; Rechtstreeks uit het veld bij u thuis bezorgd!