Wat voor architectenbureau voor de nieuwbouw is Atelier 3?

Ben je op zoek naar een architectenbureau in de nieuwbouw om eindelijk je dromen te kunnen realiseren? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want je hoeft niet meer verder te kijken. In dit artikel lees je namelijk meer over Atelier 3, een architectenbureau in de nieuwbouw. Omdat wij een grondige selectie hebben gemaakt, hebben we uiteindelijk één winnaar uitgekozen en dat is dit bedrijf. Wil jij ook werk van je dromen maken en kun jij niet wachten totdat jouw droompaleis of droomvilla straks echt bestaat op jouw kavel? Lees dan verder over de diensten van dit architectenbureau in de nieuwbouw en stop met dromen, start met realiseren! 

Ontwerp en realiseer samen met Atelier 3 jouw droomvilla: kies dit architectenbureau voor jouw nieuwbouw woning

Misschien heb je al lang de droom om een prachtige villa te ontwerpen en uiteindelijk te realiseren. Maar er kunnen diverse factoren zijn waardoor het nog niet is gelukt om jouw droompaleis te ontwerpen, te realiseren of te kunnen betrekken. Laten we daar vanaf vandaag definitief een einde aan maken, want je ontdekt wat dit bedrijf voor jou kan betekenen. Ze werken via een duidelijk stappenplan, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Geen verrassingen, geen onduidelijkheden, maar een goed en strak plan dat begint bij een idee en wordt uitgewerkt tot in de puntjes. Het stappenplan waar dit bedrijf via werkt, verloopt als volgt:

  • Kennismaking
  • Vlekkenplan
  • Schetsplan
  • Aanvraag omgevingsvergunning
  • Prijsvorming en contractvorming
  • Bouwbegeleiding en oplevering 

We bespreken elke stap met je, zodat je nog beter begrijpt wat dit architectenbureau in de nieuwbouw voor jou kan betekenen. Je kiest namelijk niet zomaar voor het eerste architectenbureau voor je nieuwbouw of andere woning dat je tegenkomt, dat begrijpen wij ook goed! Allereerst de kennismaking. Als je in zee gaat met een bedrijf, is het voor beide partijen goed om kennis te maken. Er moet een klik zijn, zeker als het om een groot project en belangrijke factoren gaat. Daarna het vlekkenplan, dat houdt in dat er een eerste basis wordt gelegd voor het ontwerp. In het schetsplan wordt vervolgens het vlekkenplan verder uitgewerkt. De vierde stap houdt in dat een aanvraag wordt gedaan voor een omgevingsvergunning: nog een stap dichterbij het verwezenlijken van je droomwoning. Uiteraard moet de prijs worden besproken, waarbij ook een contractvorming plaatsvindt. Tot slot de bouwbegeleiding en oplevering: er is altijd een projectmanager aanwezig die voor de begeleiding zorgt. Je staat er dus nooit alleen voor en je weet wie je kunt bereiken als je vragen hebt!  

Maak jij ook werk van je dromen?

In onze blog hebben we je verteld over de diensten van Atelier 3. We hopen dat deze blog informatief is geweest voor je en dat je nu eindelijk een keuze hebt kunnen maken voor een goed architectenbureau in de nieuwbouw. Als er nog vragen zijn over de diensten, over deze blog of over architectenbureaus in het algemeen, dan horen we graag van je. We hopen op deze manier duidelijk te hebben gemaakt wat voor bedrijf Atelier 3 is en wat ze je kunnen bieden. Een landelijke villa, een moderne villa of toch gewoon wat anders? Maak het bespreekbaar en lees verder op atelier3.nl”>www.atelier3.nl en profiteer van de voordelen die dit architectenbureau in de nieuwbouw jouw kan bieden!