Welke afmeting vloertegel kies jij?

Vloertegels hebben meestal dezelfde vorm, namelijk een vierkant van 30×30, 45×45 of 60×60 centimeter. De vierkante vloertegels zijn duidelijk de favoriet bij de meeste consumenten. Echter wordt er ook steeds vaker gekozen voor andere afmetingen. Zo zijn romaans verband en 20×120 (houtlook) tegels erg populair en worden deze ook steeds vaker gekozen. Daarlangs heb je ook nog de rechthoekige tegels, die eerst alleen als wandtegels werden gebruikt, maar nu ook steeds vaker in een hoek van 45 graden als vloertegels worden gekozen. Welke afmeting je ook besluit te kiezen, alle vloertegel afmetingen online bij Tegels33.nl. Een groot aantal verschillende formaat tegels via de webwinkel, je vindt vloertegels voor een iedere ruimte.

Of je nu zoekt naar tegels voor in de woonkamer, badkamer, keuken of toilet; bij Tegels33 vindt je altijd wat je zoekt. Het assortiment van tegels is erg ruim en divers. De showroom is gevestigd in Venlo. Daar kun je meer dan 50 tegels bekijken die zijn verwerkt als tegelvloeren, en ook een aantal tegels die als wand zijn verwerkt. Het aanbod is erg divers, zo zijn er ook tegelstroken, mozaïektegels en natuursteen tegels te bekijken in de showroom. Ook voor tegel toebehoren zoals de voegmortel of tegellijm kun je gewoon terecht op Tegels33.nl

Voor de beste prijzen, is het zeker verstandig om te bestellen bij Tegels33.nl. Alle prijzen die online staan tentoongesteld op de webwinkel zijn per m². Om je zekerheid te geven wordt bij Tegels33 de laagste prijsgarantie gegarandeerd! De gewenste tegels worden door heel Nederland (excl. Waddeneilanden), Duitsland en België bezorgd. Er worden vaste verzendkosten berekend en bestel je meer dan 40 m², dan zijn de verzendkosten helemaal gratis. Bekijk snel het aanbod van Tegels33 en maak je besluit. Je kunt eenvoudig online of in de showroom jouw tegels naar wens bestellen.