Wilt u ook graag een windscherm op uw terras?

Ik heb al een paar jaar een klein cafétje in de stad staan met een terras, ik vind het zelf altijd heerlijk om aan een terras te zitten in de zomer. Maar omdat het best wel hard kan winden in Nederland kan dit de ervaringen op het terras wel verpesten. Dit vind ik zelf ook altijd erg vervelend waardoor ik liever even binnen zit. ik had het hier met een vriendin over en die vertelde mij dat zij ook wanneer ze in de tuin zit de wind soms erg vervelend kan vinden. Hiervoor heeft ze windschermen aangeschaft gemaakt van glas, waardoor je nog steeds alles kan zien maar je toch niet die sterke wind voelt. Ik ging daarom opzoek naar een windscherm voor het terras zodat al mijn gezellige klanten ook kunnen genieten wanneer het weer iets te hard waait buiten. Ik kwam terecht op de website premonta.nl waar ze het windscherm voor het terras en windschermen voor de tuin verkopen. Het windscherm voor het terras is gemaakt van rvs-veiligheidsglas. Je kan op de website eenvoudig je eigen windscherm samenstellen, en je kan kiezen uit de elementen 1.0, 1.5 en 2.0 breedte. Als ik het windscherm voor het terras zou aanschaffen kan ik dit veilig op het terras zetten omdat er koppelpennen bij zitten, hierdoor kan je ze gemakkelijk aan elkaar vast maar in elke gewenste opstelling. Ook kan ik het windscherm voor het terras vastmaken in de parkeerstand zodat ze natuurlijk veilig blijven staan en niet wegwaaien. Aangezien ik het windscherm voor het terras voor mijn cafe is het denk ik het handigst als ik een 4-deling rvs met veiligheidsglas aanschaf. Het windscherm voor het terras bestaat dan uit 1 scherm van 100 cm breed x 160 cm hoog, de andere 3 schermen zijn 200 cm breed x 160 cm hoog en drie koppelpennen. Ze hebben verschillende breedtes, 100 cm, 150 cm, 200 cm, 2 delig en die bestaat uit 1 scherm van 200 cm en 1 scherm van 100 cm, 2-deling met schermen van 200 cm, 3-delig met 2 schermen van 100 cm en 1 scherm van 200 cm, 3-delig met 1 scherm van 100 cm en 2 schermen van 200 cm en de laatste is 4-delig met 3 schermen van 300 en 1 scherm van 100 cm.

Een windscherm voor het terras zodat je kunt genieten van het uitzicht zonder wind

De windschermen voor op het terras en voor in de tuin is erg slim bedacht, want veel mensen hebben dezelfde klachten wanneer ze buiten zitten. De windschermen zijn veilig gemaakt en je kan ze makkelijk aan elkaar vast maken, beveiligen en ook nog verplaatsen. Ze hebben veel keuzes waar je uit kan kiezen qua de formaten, en als je formaat er toch niet tussen zit kunt u die ook laten maken in de gewenste maat. Alle materialen die gebruikt worden zijn ook in een speciaal kopje op de website en die kan je dus makkelijk vinden en bekijken.

Veel mogelijkheden op de website

Ik heb nu een oplossing gevonden voor mijn probleem op het terras. Ik raad de website dan ook aan omdat:

  • U ruime keuzes heeft
  • De windschermen veilig gemaakt zijn
  • U uw eigen formaat ook kan aanvragen

Als u meer wilt weten over de windschermen zou u zelf ook de website kunnen bezoeken.