Wilt u uw tuin ook mooier maken aan de hand van de taxus baccata?

Nu heb ik een mooie tuin die tot op voor kort nog niet goed werd onderhouden. Daar moest snel verandering in komen vond ik want wat is er fijner om naar te kijken vanuit huis als naar een mooie tuin? Wij wonen in een woning waar er vanaf een uur of twee in de middag vooral schaduw is in de tuin en daar wilde ik rekening mee houden. We hebben best een groot huis en ook een formele tuin dus na wat navraag besloten we te gaan voor de taxus baccata, dit is de gewone taxus ofwel een van de meest gekozen groene planten. De taxus baccata heeft een mooie uitstraling, kun je goed in vorm snoeien, iets dat ik prachtig vind want ik ben beeldhouwer van beroep en hij kan goed in de schaduw staan. Als je hem pas hebt geplant dan heeft de taxus baccata in de eerste jaren veel water nodig, daarna wat minder. Wat ook geweldig is is dat hij heel oud kan worden en dat komt goed uit want ik ben niet meer van plan om te gaan verhuizen en als wij er niet meer zijn gaat het huis naar onze dochter. Ik las dat de taxus baccata erg geschikt is als haagplant en dat er in de herfst, mijn favoriete seizoen, prachtige rode bessen aan groeien. Deze worden weer veel gegeten door vogels en daar houden wij ook van gelukkig. Dus wat had een betere keuze voor onze tuin geweest dan deze mooie taxus baccata. Ja ik blijf de naam herhalen want ik vind het ook nog eens een mooie naam. Hij is ook nog eens winterhard en kan dus de koude seizoenen makkelijk doorstaan. Nu ben ik van plan hem te gaan snoeien in een mooie vorm, maar ik weet nog niet welke vorm dat komt vanzelf wel. Als beeldhouwer komt dat vanzelf wanneer je bezig bent. Ik ben blij dat we voor deze conifeer hebben gekozen en de site waarop we hem vonden maakte het ons met de goede informatie die ze ons boden nog een stukje makkelijker en dat is mooi meegenomen!

Deze site kon ons aan een goede taxus baccata helpen

Nu wilt u vast de site weten waar we deze taxus baccata hebben gevonden, dat is taxusbestellen.nl.
Soms moet je net een beetje geluk hebben en dat hadden we met deze website. Mooie foto’s, duidelijke informatie en prijzen. We hebben het maar getroffen en dat willen we natuurlijk heel graag uitdragen. Of u nu een taxus in pot wilt of met kluit, ze hebben het allemaal! Wij hebben onze keuze al gemaakt, nu u nog!

Onze prachtige taxus baccata is er al!

Dankzij een mooie website en duidelijke informatie. Een echte aanrader voor de mensen onder ons met groene vingers en ook die zonder groene vingers want vind u ook niet dat iedere tuin een echte kans verdient om te stralen? Ik kan daarom aanraden om:

  • Even naar de site taxusbestellen.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Even contact op te nemen wanneer u nog advies nodig heeft

Ik ben blij dat ik nu eindelijk iets moois van mijn tuin heb kunnen maken.