Windscherm voor mijn bar

Mijn eigen bar is altijd druk, zowel buiten als binnen. Naja, als het winter is altijd binnen, maar in de goede tijd is ook het buitenterras helemaal vol. Ik wil dat mijn klanten een relaxend thuisgevoel hebben, een windscherm was daar ook voor nodig. Een windscherm zorgt er namelijk voor dat de klanten geen last hebben van een stevige wind.

alkmaar-horeca-windschermen-1a

Bestelling

Ik had gelijk contact opgenomen met Xterior, die een klant aan mij voorstelde. Ik voelde met dit bedrijf echt een goede samenwerking, ze wilde mijn mening overal voor hebben en ze maakte er echt een kunstwerk van. Omdat ik van een speciale stijl houd, was dit een apparte bestelling voor Xterior, ik had eerst zo mijn twijfels, maar toen ik het resultaat zag was het geweldig mooi. Prachtig in één woord, te gek dat ik mijn eigen windscherm had. De prijs was helemaal goed, ik had veel hoger verwacht.

Het bedrijf Xterior heeft zoveel ervaring met het maken van schermen, dat ze van te voren de prijzen al weten, en dit kunnen aanpassen op jouw wensen. Toch mooi, dat je van te voren weet hoe je met je geld uitkomt.

Maastricht

Feedback

Al mijn klanten zijn zeer tevreden met de schermen en ik krijg dagelijks meerdere keren te horen dat ik een goede koop heb gedaan. Het is fijn om te horen dat mijn klanten zo positief zijn, dit betekend ook dat ze vaker komen! ik merk dat het uiterlijk  veel mensen van buitenaf aanspreekt. Ik wil Xterior heel erg bedanken voor dit geweldige product, mijn bar is nu helemaal compleet!