Bonvie installatie voor renovatie thuis

KEUKEN INSTALLATIEBEDRIJF MET 25 JAAR ERVARING

Bonvie Installatie verzorgt oa. keuken installatie en diensten die komen kijken bij een badkamer verbouwen. De badkamer verbouwen of een nieuwe keuken installatie brengt weer verandering binnen de muren. Reken maar eens na hoeveel uur je per maand doorbrengt in de badkamer of in de keuken. We vinden dat je iedere dag het thuisgevoel moet hebben en dragen daar graag ons steentje aan bij. Met plezier steken we de handen uit de mouwen om van jouw huis opnieuw of nog meer je eigen huis te maken. Als je meer te weten komt over ons bedrijf dan blijkt de veelzijdigheid groter dan je op het eerste gezicht misschien denkt. Daarom kan het nooit kwaad om je eens te verdiepen over de verschillende diensten die we je het hele jaar door aanbieden. Eerlijk gezegd is een professionele elektra installatie vaak geen overbodige luxe in huizen. Soms blijkt het hard nodig om bepaalde veranderingen in te brengen. Bonvie installatie staat in elk geval klaar om het werk bij je thuis te verzetten. Voor ons maakt het niet uit of de tijd dringt voor een installatie of dat je gewoon toe bent aan iets anders. Met net zo veel vakmanschap brengen we de opdracht tot een succesvol resultaat voor jou.

Wil je de badkamer verbouwen? Alles over de voordelen, opties en keuze voor een ervaren installatiebedrijf

Heb je plannen om de badkamer te verbouwen?

Veel huishoudens lopen met de plannen rond om de badkamer te verbouwen. Vandaag de dag spaargeld op de bank laten staan is, vanwege de lage rentestand, nauwelijks profijtelijk. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom steeds meer huishoudens besluiten om zelf hun huis te gaan verbouwen, of dit door een betrouwbaar en betaalbaar installatiebedrijf te laten doen. Door te kiezen om de badkamer te verbouwen, of voor een soortgelijke verbouwing zoals een keuken installatie), investeer je in je woning en wordt deze direct meer waard. Maar besluiten om tot badkamer renovatie, keuken installatie of een complete nieuwbouw van de badkamer of keuken over te gaan, heeft nog diverse andere pluspunten. Welke voordelen zijn er allemaal verbonden aan nieuwe sanitair installeren of een complete renovatie van de badkamer of keuken? Is het slim om dit project zelf uit te voeren, of kun je beter een elektricien en timmerman inschakelen voor de aanleg van elektra en het timmerwerk? Wat zijn de mogelijkheden als je plannen hebt voor een badkamer renovatie? Welke soorten badkamers zijn vandaag de dag trendy? En ten slotte: wat is er voordelig en fijn aan de badkamer laten verbouwen, zoals het timmerwerk en de aanleg van elektra, door een ervaren installateur of elektricien van ons bedrijf? Je leest de antwoorden op deze vragen op deze pagina!

 

Hulp nodig bij een keuken renovatie?

Wil je graag jouw keuken vernieuwen en denk je na over keukenrenoveren? Ook dan kunnen wij jou van dienst zijn. Als professioneel klusbedrijf kunnen wij diverse soorten werkzaamheden voor jou uitvoeren. Misschien ben je van plan jouw keuken uit te breiden of zou je graag een kookeiland willen toevoegen aan jouw keuken? Of moeten de keukenkasten worden vernieuwd worden of goed nagekeken en gerepareerd. Je kunt het zo gek niet bedenken qua werk wat er tijden het installeren of tijdens de keuken renovatie gedaan moet worden. Wij  verzorgen daarbij ook al het benodigde timmerwerk. Wij adviseren jou verder graag over de werkzaamheden die nodig zijn voor een goede keuken renovatie, waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Vakkundige aansluiting van al uw keukenapparatuur

Bij een plaatsing, uitbreiding of renovatie van jouw keuken, is het wel zo gemakkelijk dat ook het aansluiten van alle elektrische apparatuur door ons gedaan kan worden. Zo hoef je niet apart een elektricien te laten komen, want wij hebben beroepsmatig ook alle vereiste kennis op het gebied van elektrotechniek. Zo installeren wij tevens koelkasten, diepvrieskasten, inbouwovens en -magnetrons of losstaande fornuizen en sluiten deze apparatuur vakkundig voor u aan. Ook hebben wij de nodige kennis van de installatie van de verschillende soorten kookplaten, zoals die van elektrische, halogeen of inductiekookplaten. Onze kennis op het gebied van elektrotechniek komt goed van pas bij de overige werkzaamheden die komen kijken bij een keuken installatie, zoals het verzorgen van inbouwverlichting. Tevens kun je alles netjes laten afwerken door ons klusteam.

Plannen voor een verbouwing of voor een renovatie van jouw woning?

Wij van Bonvie installatie zijn een all-round klusbedrijf. Naast een erkend installatiebedrijf zijn wij tevens een professioneel klusbedrijf. Wij kunnen voor jou allerlei montagewerkzaamheden verrichten. Ook zijn wij goed thuis in vakkundig timmerwerk. Dat is zeer handig als je van plan bent om jouw woning te verbouwen of te renoveren. Alle werkzaamheden kunnen dan aan één bedrijf uitbesteed worden en dat bespaart jou een hoop regelwerk. Wij van Bonvie installatie stemmen al de werkzaamheden op elkaar af en zo kun je ervan op aan dat de verbouwing optimaal verloopt en er geen tijd verloren gaat.