Dit is de Moooi Non Random 

grootste collectie tv meubels

Wanneer je vandaag de dag van plan bent om een nieuwe lamp te kopen spreekt het voor zich dat je daarbij zeker ook rekening zal willen houden met de uitstraling waarover ze beschikt. Als je op zoek bent naar een echt bijzonder exemplaar kan je onder meer de Moooi Non Random overwegen. Het betreft hier een prachtige hanglamp met een uniek design welke afkomstig is van de hand van Bertjan Pot. Het heeft behoorlijk wat voeten in de aarde gehad om deze lamp te kunnen produceren, maar het eindresultaat spreekt voor zich. In elk interieur waar deze lamp in wordt geïntegreerd fungeert ze namelijk als een geweldige eye-catcher. 

Wat maakt de keuze voor Moooi Non Random zo interessant?

De Moooi Non Random is inmiddels uitgegroeid tot een geweldig populaire lamp. Dit zal meer dan waarschijnlijk helemaal niemand verbazen, integendeel. Voor elke lamp welke wordt geproduceerd geldt dat ze beschikt over een bijzonder herhalend patroon. Dit heeft als gevolg dat er steevast sprake is van een elegante evenals heldere uitstraling waar je ongetwijfeld elke dag opnieuw van zal weten te genieten. Bovendien geldt voor deze lamp dat er eveneens bij vastgesteld kan worden dat het licht niet zomaar wordt verspreid, integendeel. In plaats daarvan schijnt het licht voornamelijk naar beneden. Dit als gevolg van de reflector die er eveneens voor zorgt dat het overgrote deel van de lichtbron aan het blote oog onttrokken wordt. 

Verkrijgbaar in twee verschillende formaten 

Als je over wenst te gaan tot het kopen van de Moooi Non Random zijn er uiteraard nog verschillende andere zaken waar je ook graag aandacht aan zal willen besteden. Het gaat hierbij dan onder meer om de materialen waar de lamp uit is vervaardigd. Wat deze materialen betreft zal je tot de vaststelling komen dat de lamp is gemaakt van glasvezel en beschikt over een afwerking van epoxy. Bovendien is het zo dat ze aangekocht kan worden in twee verschillende formaten, namelijk: 

  • Een exemplaar met een doorsnede van 48 centimeter;
  • Een exemplaar met een doorsnede van 71 centimeter; 

Naast bovenstaande kan je bij het aanschaffen van een Moooi Non Random lamp eveneens kiezen voor een witte of voor een zwarte afwerking. Voor de plafondkap die mee wordt geleverd geldt dat ze over dezelfde kleur beschikt als de hanglamp waarvoor je kiest. Bovendien is het eveneens interessant om te weten dat je kan rekenen op de aanwezigheid van een snoer met een lengte van 400 centimeter. Dit snoer heeft in beide gevallen een zwarte kleur. 

Moooi Non Random een prachtige lamp om te overwegen voor in jouw huis

Heel wat mensen hebben er inmiddels voor gekozen om over te gaan tot het kopen van de Moooi Non Random en ze weten goed waarom. De tijd dat een lamp enkel en alleen moest dienen om te zorgen voor de nodige verlichting behoort al even tot het verleden. Tegenwoordig is het dan ook zo dat ze niet alleen praktisch interessant moet zijn, bovendien moet ze ook nog eens over een prachtig design beschikken. Ben jij ook iemand die het belangrijk vindt om originele, in het oog springende eye-catchers in zijn of haar interieur te hebben hangen? Dan kan het zomaar de moeite meer dan waard zijn om ervoor te kiezen om deze lamp in huis te halen.