Een mooie kantoor plant  

Wanneer jij een kantoor hebt dan is het belangrijk dat het leuk is ingericht. Niet alleen zorgt dit ervoor dat jij je beter kan concentreren tijdens het werk, maar ook zal je meer motivatie hebben om lekker te gaan werken op het moment dat het kantoor mooi is ingericht. Een kantoorplant zorgt ervoor dat jouw binnen ruimte een stuk groener wordt en zorgt dan ook voor een mooie afleiding en opvulling van de ruimte. Zo is het mogelijk om een kantoorplant aan te schaffen die je bijvoorbeeld op de vloer plaatst, maar ook is het mogelijk om gebruik te maken van een kantoorplant die je tegen een wand of tegen een volledige platenmuur kunt plaatsen. 

Positie  

Op het moment dat jij ervoor kiest om een mooie kantoorplant aan te schaffen, is het belangrijk een goede positie te bepalen voor de klant. De beplanting neemt natuurlijk een centrale plaats in beeld en daarom is het belangrijk om deze plek goed te kiezen. Wel zorgt een kantoorplant ervoor dat de ruimte al snel een stuk groter oogt, en ook zorgt het ervoor dat saaie kantoor kleuren lekker worden opgefrist door het gebruik van de plant. Een groene ruimte zorgt ervoor dat er meer rust ontstaat, verlaagt de stress, en ook is het bewezen dat een groene plant ervoor zorgt dat mensen meer blij zijn. Kortom, ideaal voor bij jou op kantoor. 

Onderzoek 

Planting power is een betrouwbare aanbieder in planten en kan zorgen voor een advies op locatie waarbij er een plantenplan wordt samengesteld dat jouw wensen en eisen bekijkt en aan de hand hiervan een klimaat onderzoek opstelt. In dit plan zal er dan bekeken worden op welke locaties het beste een nieuwe plant kan komen, zonder dat deze weer te veel als het ware aanwezig zijn en bijvoorbeeld kunnen afleiden. Maar ook adviseren ze je graag over de verschillende soorten planten en welke het beste voor jullie kantoor is om te kopen.