Een vruchtbare oplossing voor ieder opslagprobleem: de mezzanines van Anera

Wanneer je bedrijf nog flink groeiende is, dan wil je uiteraard dat niks die groei in de weg staat. Ook een gebrek aan opslagruimte niet. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om flink te gaan verbouwen of om zelfs te gaan kijken naar een nieuw pand. Maar er is ook nog een andere manier om je opslagruimte drastisch uit te breiden zonder daarvoor het hele gebouw op de schop te hoeven gooien. Heb je ooit gedacht aan een mezzanine? Zo’n demontabele etagevloer verdeelt je magazijn eenvoudig in meerdere verdiepingen waardoor je plots met legio mogelijkheden zit.

Meer ruimte in een handomdraai

Onze systemen zijn in z’n geheel door onszelf gefabriceerd. We hebben er bewust voor gekozen om het gehele productieproces zelf te realiseren zodat we je kwaliteit kunnen garanderen. Door de jaren heen hebben we ons productieproces meer dan eens geoptimaliseerd waardoor we nu sneller dan ooit tevoren een mezzanine kunnen plaatsen in je magazijn. Dat is bijvoorbeeld te danken aan ons handige Euro-profiel waardoor we eenvoudig onderdelen in elkaar kunnen klikken zonder daarbij aan draagkracht te verliezen.

Vakmensen met verstand van zaken

Op die jarenlange ervaring zijn we bijzonder trots. Door de expertise van onze medewerkers kunnen we namelijk iedere dag opnieuw weer prachtige producten maken voor ondernemers die met opslagproblemen kampen. Daar doen we het ten slotte allemaal voor. Onze ingenieurs denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen jouw bedrijf zodat een passende oplossing gevonden kan worden.