Koop exotische planten bij Mypalmshop

Mypalmshop

Exotische planten zijn erg leuk om de tuin, balkon of woonkamer op te fleuren en makkelijk online te kopen bij Mypalmshop. Vooral de palmboom is echt een mode-accessoire aan het worden voor in het interieur. Steeds vaker zie je het voorbijkomen in magazines zoals VT-wonen en op Pinterest. Het staat erg stoer met een exotische twist. Palmbomen zijn erg groot en vaak zwaar, daarom niet makkelijk om een gewone personenauto te vervoeren.

Gemakkelijk thuisbezorgd

MypalmshopOm de aankoop van een palmboom makkelijker te maken wordt deze bij Mypalmshop voor een klein bedrag snel thuisbezorgd in heel Europa. De palmbomen zijn te koop in verschillende formaten, zo is er dus altijd eentje die in jouw woonkamer past. De kleinste zijn al te koop vanaf dat ze 25 cm groot zijn, dan passen ze dus ook nog mooi in de vensterbank of op een kastje. Wil je liever een vrijstaande grote palm, dan zijn deze al te koop met een stam vanaf 50 cm doorsnede. Jouw aankoop kun je makkelijk online afrekenen met iDeal of PayPal. Wil je toch liever de boom eerst zien voor je hem koopt? Dat kan, ze hebben namelijk een bezoekadres in Erica (nabij Emmen).

MypalmshopHeel veel aanbod

Naast palmbomen verkopen ze nog een hele hoop andere (exotische) planten. Als exotische planten verkopen ze bijvoorbeeld passievruchten, kiwi’s of citrusvruchten. Verder kun je er ook zeker terecht voor bodembedekkers, bamboe, grassen en zelfs eetbare planten. Ook verkopen ze alles voor de verzorging en om de levensduur te garanderen, zoals bijvoeding of juist bestrijding.