Locker met cijferslot metaal

Locker met cijferslot metaal

Een locker met cijferslot is op veel plekken te vinden. Denk maar voor op de werkvloer, sportschool of bij evenementen. Het gaat er daarbij dus om dat de spullen van de gebruiker er veilig in liggen. Dat aspect is misschien gelijk ook het belangrijkste waar zo een locker aan moet voldoen. Aan het eind van de dag moet er namelijk wel de zekerheid zijn dat zelfs bij het geforceerd raken, de lockerkast niet eenvoudig zal opgeven.

Lockers van metaal zijn zwaarder uitgevoerd

 

Zulke lockers met cijferslot zijn wel bekend door hun wijdverspreide toepassingen. Zelfs na jarenlang intensief te zijn gebruikt zijn ze nog niet aan hun eind toe. Ze dienen daarom ook regelmatig onderhouden te worden. De scharnieren en overige bewegende delen moeten de nodige smering krijgen. Belangrijk, vooral in vochtige ruimtes, is de laklaag die het metaal tegen roest beschermt. Bij beschadigingen van de laklaag moet er daarom niet lang gewacht te worden op het herstel. Moet de locker met cijferslot in een nieuw jasje worden gestoken? Met een nieuwe frisse kleur is dat zeker wel het geval. Zo hoeft er niet steeds geïnvesteerd te worden in een nieuwe locker met cijferslot. Kies daarom ook voor een model waar het cijferslot apart te vervangen is.

Ook geschikt voor zware spullen

 

Zo een locker met cijferslot wordt vaak ook gebruikt om er zware spullen in op te slaan. Denk maar aan gereedschap en ander zware (en waardevolle) spullen. De kasten moeten daarbij stabiel blijven staan en ook niet de neiging hebben om door te zakken. Ga bij de aanschaf uit van de specificaties van de fabrikant. Het is mogelijk om locker met cijferslot op maat te laten vervaardigen, maar voldoen die welke kant-en-klaar in de handel te krijgen zijn, ook prima in de meeste gevallen. Ook bij de metalen uitvoeringen kan er gekozen worden uit een groot aantal kleuren en modellen.