Mijn aankoop van een geberit up320 van Toiletmarkt

Logo-Toiletmarkt

toilet Ik ben een aantal dagen gelden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. De badkamer van onze woning moest echter nog wel gerenoveerd worden. We gingen daarom onder andere op het internet op zoek naar een Geberit up320 inbouwreservoir.

Vandaag besteld morgen in huis 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een Geberit up320 kregen we zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit inbouwreservoir aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Toieltmarkt ons het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere dat zij de volgende dag al leveren wanneer je een bestelling voor 15.00 uur afgerond. Dit sprak ons erg aan waardoor we besloten om een kijkje in het assortiment te nemen. 

Een zeer ruime keuze tussen Geberit inbouwreservoirs 

Het bedrijf biedt een groot assortiment aan waardoor we een ruime keuze hadden tussen verschillende Geberit inbouwreservoirs. Nadat we een aantal inbouwreservoirs met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop van een Geberit up320. Ons inbouwreservoir werd de volgende dag al geleverd en werkt uitstekend. Daarom zijn we ook erg tevreden over onze aankoop bij Toiletmarkt.