Ook op zoek naar rookkanalen?

Anyfire_BrunigVoor een renovatie van onze schoorsteen zijn wij op zoek naar rookkanalen. We zijn een tijd geleden verhuisd en voordat we het huis gekocht hadden, hebben we eerst onderzocht of alles in orde was. Er staat tevens een schoorsteen in huis en dat wilden we zo graag, omdat we het erg gezellig vinden om in de winter lekker bij de kachel te zitten.

De oude bewoners hadden ons verteld dat de schoorsteen helemaal in orde was. Ik geloofde ze op hun woord. Ik heb dit deel van de woning niet nagekeken omdat het niet van belang leek. Uiteindelijk kwamen we er echter achter dat de schoorsteen niet in orde was, er moesten nieuwe rookkanalen aan te pas komen. Dat kwam er dus ook nog bij.

dubbelwandig-rvs

Op zoek naar een RVS rookkanaal

Na een lang gesprek met een van onze vrienden, hebben er eerst online gekeken of er hier iets te vinden was. Omdat we echter net een nieuwe woning hadden gekocht, hadden we maar een klein budget om hieraan te besteden. Desalniettemin waren we op zoek naar een hoge kwaliteit, want we wilden niet dat we een tijd later weer nieuwe kanalen zouden moeten kopen. Dat zat er voor ons niet in.

enkelwandig-rvs

Online vonden we kachelconcurrent.com. Alles zag er goed uit en na een korte discussie met mijn vrouw besloten we contact met dit bedrijf op te nemen. Anders dan vele andere winkels, waren ze erg vriendelijk aan de telefoon en we hadden er gelijk een goed gevoel bij. We werden niet in het minst teleurgesteld! Ze kwamen al snel een hoogwaardig rookkanaal leveren en hebben het ook voor ons geplaatst. Kijk, dat is nou pas eens een goede service! Maar vooral de prijs was erg aantrekkelijk. Een echte aanrader dus!