Op de site, Plak Het Zelf vind je muurstickers die je zelf kunt ontwerpen

Graag wil ik de site, Plak Het zelf om zijn mooie muurstickers achter laten op deze site. Mijn vriendin wilde een muursticker voor op de slaapkamer van haar en haar man. Zij hebben een huis gekocht een half jaar geleden en deze zo goed als volledig laten restaureren door het bedrijf waar ik werk. Natuurlijk ben ik hier extra betrokken in geweest.

Eens iets anders dan een schilderij

Enfin, ik werd ook gevraagd om mee te denken met de decoratie en toen zij op het idee kwam om een muursticker te gebruiken in plaats van een schilderij ben ik op zoek gegaan naar het beste adres voor muurstickers en toen ik op internet uit kwam bij, Plak Het Zelf zag ik direct al dat ik het beste adres zojuist al gevonden had. Hier kun je niet zomaar uit een aantal stickers kiezen. Hier kun je een eigen ontwerp maken. En de sticker zo groot als je zelf wilt laten afdrukken. Op deze manier kun je zelfs een hele muur gebruiken voor je ontwerp.  bijvoorbeeld een mooi landschap die je op de achterwand op een slaapkamer maakt. Dit geeft een mooie sfeer die je kamer helemaal af kan maken. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om deze goede tip direct op mijn site te plaatsen. Omdat ik weet dat er veel mensen het met mij eens zijn als zij op deze site kijken, hier echt iets persoonlijks uit kunnen halen wat een toevoeging kan geven op de uitstraling van de binnenkant van je woning.