Wat kost grind?

De beste grind prijs vindt u bij Siergrind33.nl. Grind nodig? Bestel eenvoudig bij Siergrind33.nl. Zij zijn een van de grootste aanbieders van het beste grind, split, keien, rotsen en andere kiezelstenen. Bestel het grind online of maak een afspraak in de showroom voor een afzonderlijk advies. Bij Siergrind33 heeft u ongetwijfeld grind tegen de scherpste prijzen. Wilt u eerst de kwaliteit van het grind zien en voelen? Vraag gratis een monster aan van het type grind waar u geïnteresseerd in bent.

Bent u zoals de meeste opzoek naar wit grind? Siergrind33 bied je de witte grind ook aan tegen een lage prijs. Al het grind in het assortiment van Siergrind33 is in verschillende hoeveelheden te verkrijgen. Zo heeft u 25 kilo zakken, mini bags van 500 en 750 kilo en los gestorte grind, wat overigens alleen verkrijgbaar is van 10.000 kilo grind. Wanneer u voor los gestort kiest betaalt u per 100 kilo, minder dan dat u deze zou nemen met 25 kilo zakken. Kiest u voor het losstorten voor het grind? Zorg ervoor zodra het los gestort wordt, je het meteen met een hark egaliseert.

 

Grind tegen een scherpe prijs koopt u bij Siergrind33. Siergrind33 levert alleen de allerbeste kwaliteit grind tegen een lage prijs. Het goedkoopste grind is al te verkrijgen vanaf €4,- per 25 kilozak. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u zo snel mogelijk uw grind op locatie geleverd. Het grind wordt op de dag van levering voor u geladen en u krijgt één dag van tevoren een e-mail en sms over de geschatte levertijd. Ook is het mogelijk bij Siergrind33 om een uur van tevoren een telefoontje te krijgen van de chauffeur, dit kan wel alleen op aanvraag.