Een boeiboord monteren lastig?

Wij willen graag onze boeiboord vervangen. Alleen ben ik heel erg benieuwd of dat je dit ook zelfstandig kan doen? Het bedrijf wat de vorige heeft gemonteerd was met een paar uurtjes klaar. Enige nadeel hiervan is dat de kosten mij nogal te hoog wordt. Dit wilde ik nu voorkomende waardoor ik ben gaan zoeken naar een oplossing.

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van NPI. Dit bedrijf heeft diverse spullen in het assortiment. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten en niet te vergeten een montagevideo! Yes, eindelijk een video gevonden welke voor iedereen duidelijk is om het zelf te monteren. Hiermee kan je dan ook aardig wat besparen in de montagekosten en dat is wel zo prettig. Doordat je bij dit bedrijf een offerte moet opvragen heb ik hier ook voor gekozen en een bericht gestuurd.

Snel bericht!

Al vrij snel heb ik bericht mogen ontvangen, uiteraard met een passende offerte. Ook hierin waren de kosten alsnog aan de lage kant en werd het voor mij duidelijk dat ik bij dit bedrijf een boeiboord moet bestellen. De video heb ik vervolgens een paar keer bekeken zodat ik het uit mijn hoofd weet hoe dat het gemonteerd moet worden. Nu is het nog even afwachten tot zij het komen bezorgen! Ik ben in ieder geval wel onwijs benieuwd hoe dat de kwaliteit hiervan is.