Onze woning verbouwen

Sinds dat wij in onze woning zijn gaan wonen hebben wij eigenlijk geen verbouwing meer gehad. Dit omdat alles nog vrij nieuw was en er eigenlijk geen problemen waren in onze woning. Dit idee hadden we tot een half jaar geleden. Vanaf dat moment zijn we begonnen met een aantal verbouwingen. Zo hebben we een nieuwe keuken laten plaatsen. De oude had een aantal problemen waardoor vervangen noodzakelijk werd. Dit hebben we dan ook gedaan en toen hebben we tegelijkertijd verschillende dingen vervangen of vernieuwd op de benedenverdieping. Zo wordt onze woning weer een stukje moderner en kan het weer mee met de tijd. 

Verbouwing op de bovenverdieping

Ook op de bovenverdieping werd het tijd voor een verbouwing. Aangezien er op de benedenverdieping veel is verbouwd is de stijl niet meer een beetje van hetzelfde op de beide verdiepingen. Dit vinden wij wel het mooiste in een woning. Daarom was het de bedoeling dat we veel opnieuw gingen laten schilderen en ook behangen. Niet alleen de slaapkamers kregen een nieuwe uitstraling maar ook op de overloop en de werkkamers waren aan de beurt. Hier werd vooral opnieuw behangen en geschilderd. Behanger Enschede heeft dit voor ons enorm snel en vakkundig gedaan waardoor de stijl van de benedenverdieping erg mooi doorloopt tot de bovenverdieping. 

Oplossen van warmte problemen op de werkkamers

Tijdens de zomerperiode hebben wij last kamers die erg warm worden. Vooral de werkkamers hebben hier last van. Door de ramen in het schuin aflopende dak wordt het door de zon erg warm. Sinds de coronaperiode zijn wij thuis steeds meer gaan werken en dit moet natuurlijk wel in de juiste omstandigheden. Op deze werkkamers kan het namelijk zo warm worden dat werken soms niet eens meer mogelijk is. Hiervoor gingen we opzoek naar een oplossing. Deze hebben we als snel gevonden na het juiste advies. Zo hebben wij namelijk airco’s laten plaatsen op beide werkkamers. Airco Enschede heeft dit erg snel en vakkundig bij ons gedaan. Hierdoor kunnen wij onder goede omstandigheden ons werk doen zonder last te hebben van de warmte.