Een lichtkoepel van Bouw-handel is een topper!

u leest het goed, ik heb recent een lichtkoepel van bouw-handel aangeschaft. Wat een bom met licht komt er nu bij mijn huis naar binnen, geweldig! Na een zoektocht gestart te hebben kwam ik al vrij snel bij de site van bouw-handel waar ik een ruime keus had uit lichtkoepels wat ik zo graag wilde! Toen de verbouwing er op zat, kwam mijn broertje naar me toe die ook had meegeholpen met de verbouwing. Hij, die eerst heel sceptisch er over was, wilde toch ook wel een lichtkoepel in zijn huis proberen. Dus toen hebben wij de site bezocht en heeft mijn broertje ook een lichtkoepel van Bouw-handel aangeschaft. Het bleek dat ze het assortiment hadden vergroot en er nieuwe koepels bij waren gezet. Hij had dus nog een ruimere keuze dan ik en ik vond de keuze die ik had al super!

Levering aan huis

de levering die wordt gedaan is bijna zeker de volgende dag in huis. Heel handig als u snel aan de verbouwing wil beginnen als u vakantie heeft en niet wil wachten totdat de vakantie afloopt. Ook wordt het spul allemaal netjes verpakt verzonden en komt het zonder schade aan. Mocht er wel schade zijn dan kunt u altijd even bellen voor een passende oplossing.

Een aanrader

Dus.. bent u toe aan een verbouwing of wil u meer licht in huis creëren, dan heeft u bij deze een leuk adres waar u bijna alles vandaan kunt halen. Het gemak van online winkelen wordt bij dit bedrijf goed waargemaakt. Vaste klant!