Groot aanbod lichtkoepels bij Bouw-handel

lichtkoepel

lichtkoepel ventilatieEen tijdje geleden heb ik lichtkoepels laten plaatsen in de badkamer en de woonkamer. Deze keuze heb ik gemaakt, omdat ik gewoon behoefte had aan dat natuurlijke licht. De badkamer werd ook snel vochtig en hierdoor ontstond ook schimmel, dit was een van de belangrijkste redenen voor mij om de lichtkoepel in de badkamer te plaatsen. De woonkamer was redelijk snel donker, omdat de zon altijd snel verdwijnt achter de gebouwen voor mijn huis.

De lichtkoepels

Het idee om lichtkoepels te plaatsen ontstond na een aflevering van een interieur progamma dat ik op tv had gezien. In dit progamma werd verteld wat de voordelen van lichtkoepels waren en hoe makkelijk deze eigenlijk te plaatsen waren. Omdat ik door dit progamma heel erg nieuwsgierig werd naar de prijzen van zo’n lichtkoepel ben ik het internet opgedoken.

logo-bouw-handelNa het internet geraadpleegd te hebben kwam ik terecht op de website van Bouw-handel. Het bedrijf Bouw-handel is gespecialiseerd in lichtkoepels en deze konden heel erg makkelijke via de website besteld worden. De prijzen op de website waren allemaal ontzettend voordelig en daarom heb ik besloten om twee lichtkoepels te laten plaatsen.

Voor dit soort klusjes heb ik een vaste aannemer en deze had ik natuurlijk al benadert. Volgens de aannemer zou het plaatsen geen probleem zijn in mijn huis en ik had al gelijk een afspraak gepland. Toen de lichtkoepels binnen kwamen kon hij gelijk aan de slag. De lichtkoepels zaten er binnen no time op en de ruimtes waar deze lichtkoepels geplaatst werden zagen er ineens heel erg groot uit!