Huis verkopen Hulst

Wij zijn woonachtig in het mooie Hulst, echter willen wij maar al te graag verhuizen. Als jij jouw huis verkopen Hulst en omstreken wilt raad ik het aan om dit via makelaar Tom te doen. Dit bedrijf staat er immers om bekend wegens hun goede service en hun snelle verkoop van de woning! Wij willen namelijk verhuizen naar het centrum van Terneuzen maar wilde pas intensief gaan zoeken naar een woning als ons oude woning verkocht is. Zo zijn wij druk aan het zoeken geweest naar een makelaar die ons hiermee kan helpen!

logo-makelaar

Door te zoeken op het internet vindt je een tal van makelaars waar je terecht kan, hierin ben je wat dat betreft vrij om te kiezen echter varieert het nogal in de kosten. Doordat wij er niet op zitten te  wachten dat de kosten ervoor te duur wordt zijn wij bij de goedkoopste terecht gekomen, laat dit nou ook het beste kantoor zijn!

obj_408_large-300x224

Alles besproken

Bij makelaar Tom zijn wij terecht gekomen en hun manier van werken was dan ook perfect. Onze woning werd direct getaxeerd en indien het startbod geschikt genoeg was voor ons werd het in de verkoop gezet. Dit heeft in totaal twee dagen geduurd voordat het bord bij ons in de tuin stond! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het een flinke stap vind om de woning te verkopen, echter willen wij maar al te graag verhuizen naar onze droomwoning!  Door te zoeken op huis verkopen Hulst is het ons in ieder geval gelukt om een betaalbare makelaar te vinden die graag voor ons aan de slag gaat.