LED verlichting in de badkamer

Heel veel gezinnen dromen ervan: een mooie nieuwe badkamer. Misschien wil jij wel graag een fijn ligbad, of misschien wel zo’n mooie regendouche. Wat het geval ook is, er is een grote kans dat jouw badkamer wel een update kan gebruiken. Als je dan toch bezig gaat met de badkamer, vervang dan direct alle badkamer verlichting met LED verlichting badkamer. Deze lampen zijn speciaal gemaakt voor de badkamer en hebben dan ook een zekere waterresistentie.

Daarnaast genieten ze natuurlijk alle andere voordelen die normale LED lampen ook hebben. Zo verbruiken ze echt heel weinig stroom. LED lampen werken vaak op 3 of 5 Watt. Dit is in vergelijking met een normale lamp van 25 Watt een groot verschil.

Ook gaan LED lampen veel langer mee. Waar een normale halogeen lamp vaak na 10.000 branduren vervangen moet worden gaat een LED lamp wel 40.000 branduren mee. In de tijd van één LED lamp verbruik je dus 4 halogeenlampen. Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom zoveel mensen deze LED lampen badkamer gebruiken.

Ben jij nu ook van plan ook LED verlichting te halen, koop dan LED verlichting badkamer bij Euroledshop.nl. Alleen bij Euroledshop.nl ben je verzekert van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Hoe weet je of LED verlichting waterdicht is?

Wanneer je LED verlichting badkamer gaat halen, moet je goed opletten of deze wel waterdicht is. Immers kan het redelijk vochtig worden in een badkamer van alle condensatie en het spatwater dat vrij kan komen. Gelukkig is er een internationale meetstandaard om aan te geven of een LED lamp water en/of stofdicht is. Dit wordt aangegeven met een zogenaamde IP waarde. Voor LED lampen op vochtige plekken zoals een badkamer is het aan te raden om minimaal een IP44 waarde te hebben. Hiermee weet je zeker dat de lamp tegen wat water kan.

Zijn er speciale LED verlichting voor in de badkamer?

LED verlichting badkamer komt in verschillende vormen en maten, maar wist je dat een speciale LED lamp bestaat voor op de badkamer? Zo zijn er speciale LED spiegellampen die als verlichting bij de spiegel dienen naast een normale plafond lamp. Met een modern uiterlijk en genoeg licht zorgt het er voor dat je altijd alles kan zien in de spiegel zonder dat je veel elektriciteit verbruikt. Het grootste voordeel van deze spiegellamp is echter dat je hem eigenlijk nooit meer hoeft te vervangen. Door de lange levensduur van LED lampen en het feit dat een badkamer lamp niet vaak wordt gebruikt kan je heel erg lang met deze LED lampen.