Plaats een Sunshower op de wand van uw douchecabine

Douche

Heeft u al eens overwogen om een zogenaamde Sunshower in uw douchecabine te laten plaatsen? Dit product maakt het mogelijk, om tijdens het nemen van een warme douche te werken aan een gezond tintje op uw huid. Zo hoeft u niet langer naar de zonnebank of dagelijks in de zon te liggen! Zeker in de herfst en winter kan het prettig zijn, om een lichtbruine tint te behouden. Veel mensen vinden zichzelf immers knapper na de zomerperiode, door het warme kleurtje die zij op dat moment hebben. Helaas verdwijnt het kleurtje net zo snel weer, als deze gekomen is tijdens een zonnige zomerdag. In dit artikel vertellen we u meer over de werking van de Sunshower.

Sunshower

Werking van een Sunshower in uw douchecabine

De werking van de Sunshower is eigenlijk heel eenvoudig. U kunt dit apparaat in de hoek of tegen de achterwand van uw douchecabine monteren. In feite is dit product niets meer, dan een soort lichtbak. Deze lichtbak is voorzien van UV- en IR-lampen, die voor een bepaalde straling zorgen. Deze straling geeft uw huid een warmte tint! Dit is echter niet het enige voordeel van dit apparaat. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat dit product een bepaalde warmte uitstraalt. Zo wordt de warme douche na een koude winterdag nog lekkerder! Wist u dat het apparaat zelfs voor een verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten kan zorgen?

Wellness

Bruin worden tijdens het douchen

Wanneer u ook altijd al een bruin kleurtje heeft willen behouden, kan het aanschaffen van de Sunshower het overwegen waard zijn. Een webwinkel waar dit product verkocht wordt, is Bodyfit Webshop. Naast dit product verkoopt men hier ook tal van andere apparaten, die voor nog meer comfort in huis zorgen. Het apparaat dringt tot op een diepte van 5 millimeter door op de huid, waardoor het lichaam op een zeer effectieve wijze verwarmd wordt.