Tip: Sanitair Online is echt iets voor de doe-het-zelver

Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met de firma Sanitair Online, een bedrijf waar ik erg over te spreken ben. We moesten een imaginaire badkamer ontwerpen voor een woning, als onderdeel van een casus die mijn school opzette. Eenieder van het groepje was verantwoordelijk voor een ander deel van het huis en een klasgenoot en ik namen de verantwoordelijkheid voor de badkamer op ons. De bedoeling was een moodboard te maken en uiteindelijk werkten we toe naar een maquette – heel leuk dus want zodoende kwamen heel verschillende impressies van het uiteindelijke resultaat aan bod. Ik heb ook echt m’n best voor deze opdracht gedaan want het is erg leuk te achterhalen hoe dat nou allemaal werkt met de leidingen en dergelijke en natuurlijk hoe je de beperkte ruimte die je hebt in gaat delen. Je gaat uiteindelijk voor een efficient geheel natuurlijk, maar ook voor iets wat er mooi uitziet, echt voor the state of the art.

Uitermate geschikt voor de doe-het-zelver

Voor beide zaken kun je bij Sanitair Online goed terecht, want het is een bedrijf dat zich echt richt op het klusbedrijf of de doe-het-zelver in huis. Je vindt er zodoende allerlei bouwpakketten waarmee je zelf bijvoorbeeld een toilet kunt aanleggen. Gezien de zelfredzaamheid die je als binnenhuisarchitect wordt geacht te hebben, koos ik natuurlijk al dit soort producten uit, waarbij ik me zoveel mogelijk moest inlezen over het proces van de verbouwing – en natuurlijk heb ik hierover ook met mijn vader en grootvader kunnen sparren, die hier echt wel verstand van hebben. Deze firma is bijzonder voordelig en dus kan ik het de mensen die as we speak aan het verbouwen zijn aanraden eens een kijkje te nemen op de website.