Dankzij de meubelreparatie Amsterdam weer mooie stoelen

Natuurlijk doe ik het niet, maar ik kan de meubelreparatie Amsterdam wel zoenen, zo blij ben ik met het resultaat. Van mijn oma heb ik jaren geleden twee mooie rieten stoelen gekregen, wat was ik daar blij mee. Inmiddels leeft mijn oma niet meer, maar haar pronkstukken hebben een speciaal plaatsje in mijn huis gekregen. Helaas is in de loop van de jaren de kwaliteit van het riet achteruit gegaan en ook mijn katten vonden het af en toe wel lekker om de nagels hierin te zetten. Weggooien kan altijd nog, maar daar hebben deze stoelen teveel emotionele waarde voor.  

Twee stralende stoelen in huis

Tot ik van iemand de tip kreeg waarom ik deze niet naar de meubelreparatie Amsterdam bracht. Deze tip heb ik met twee handen aangepakt en meteen een afspraak met B van Deenen de Stoelenmatter gemaakt. Nadat ik een afspraak had gemaakt kwam iemand aan huis om de schade aan de stoelen te bekijken. Nadat ik een prijsopgave had gekregen wat het allemaal ging kosten heeft hij deze twee meegenomen.

Zeer vakkundig en mooi staan mijn twee mooie pronkstukken weer op de plaats in mijn woonkamer. Iedereen die nu binnen loopt vraagt of die van oma waren geweest. Het resultaat is dan ook bijzonder mooi.